La Maison de La Réunion

Bericht van de president


 

« Bericht van de president »

In het historische centrum van Bergen hoogwaardige ruimte voor bedrijven en andere operatoren voor zowel privé als publiek te openen. Op deze manier te netwerken en de ontwikkeling van de activiteit en de werkgelegenheid evenals nieuwe internationale contacten te promoten.
Op hetzelfde moment de Culturele Hoofdstad van Europa in 2015 met een nieuwinstrument voor het bedrijfsleven en zakelijk toerisme te voorzien om de aantrekkelijkheid van Wallonië te verbeteren.
DAT IS LA MAISON DE LA RÉUNION, vroeger Huis "Electrabel", overgenomen door Het “Fondation Gouverneur Emile Cornez” en gerenoveerd met de hulp van het Waalse Gewest. Onmiddelijk na de opening wordt de locatie bestemd voor aannemers en de Club van bedrijven Synergie waar de business donderdagen worden georganiseerd.
De verbinding met de AWEX, natuurlijk de Kamer van Koophandel en Industrie, Ontwikkeling Henegouwen, ... effectieve drager in het pad van groei en internationalisering van onze bedrijven. Ik ben vooral blij dat deze mooie en nieuwe kans kon worden gematerialiseerd.


   

Tommy LECLERCQ
Gouverneur van de provincie Henegouwen. Zijn uitspraak.