La Maison de la Réunion

À propos

La Maison de la Réunion

Dit prachtige 18e-eeuws huis, voormalig bezit van de adellijke hoofdstuk van Sainte-Waudru, is gelegen in het hart van de oorspronkelijkestad, dicht bij de Collégiale.
Deze plaats, getuige van de geschiedenis van de stad, vertegenwoordigt de hoge kwaliteit van haar erfgoed. Deze heeft een belangrijke en respectvolle renovatie onlangs genoten. Het is nu in de voorhoede van de technologie op het gebied van IT-infrastructuur en gebruiksvriendelijkheid.


Presentatie

La Maison de la Réunion is een jonge coöperatieve vennootschap opgericht op initiatief van de gouverneur van de provincie Henegouwen, de heer Tommy Leclercq via Het “Fondation Gouverneur Emile Comez”. De missie van La Maison de la Réunion is om te netwerken en B2B relaties tussen bedrijven te bevorderen. Door middel van activiteiten en initiatieven is het de bedoeling om de economie en de samenleving te dienen, in overeenstemming met de statuten van Het Fondation Gouverneur Comez.
La Maison de la Réunion stelt voor:

    • Een wekelijkse bijeenkomst voor de zakenwereld “Business donderdagen”, georganiseerd door ASBL Synergie
    • Logistieke ondersteunende diensten voor alle organisaties gehouden in eigen beheer; vergaderingen, trainingen, conferenties, workshops, speed dating, congres …
    • Open ruimtes aan de culturele en verenigingsleven voor de organisatie van concerten, tentoonstellingen, conferenties …


    


    

présentation1


    

présentation2