La Maison de la Réunion

Services

is een uitzonderlijke plek, voorbestemd open en toegankelijk te zijn. Wij bieden diensten vanaf 150 € exclusief BTW
Bovendien is alles in overstemming met uw ambities en uw creativiteit mogelijk!

Gratis ondersteuning
Gratis ondersteuning

Voor het succes van uw evenement, of het nu gaat om een reguliere vergadering of een prestigieuze gala, bieden wij u persoonlijke begeleiding om u te helpen precieze specificatieste definiëren,die het succes van uw organisatie verzekeren.

Catering
Catering

Alle momenten zoals begroeting tijd, pauzes of vriendschappelijke comingtogether kunnen worden benadrukt door een dienst van uitstekende catering. Heerlijke koffie, lekker broodjes, een gourmand plaat of gourmet gerechten? We zouden blij zijn om de beste opties volgensuw wensen te plannen en uit tevoeren.

Accueil des Participants
Ontvangst van de deelnemers

Op de dag van uw evenement worden uw gasten en deelnemers persoonlijk ontvangen en begeleid naar hun plaats. Gedurende de dag of ’s avonds, zullen we gelijk beschikbaar zijn om hen te informeren en te helpen, overeenkomstig onze voorgaande afspraak.

Techniek
Techniek

Communicatietechnologieën zijn tegenwoordig een dagelijkse tool, maar hun behandeling vereist nog steeds de deskundigheid van gespecialiseerde technici. We zullen de diensten van één of meerdere gereputeerde en erkende bedrijven adviseren om de kwaliteit van uw berichten te garanderen.

Bonus
Bonus

In aanvulling op de kern van onze diensten, bieden wij ook een samenwerking met specialisten in de perifere gebieden van uw organisatie. Van Master of Ceremony tot Parking Services via een muzikaal trio of Security Service … We zullen samen met u de beste oplossing voor al uw vragen vinden.

Conditions
Voorwaarden

Wij vragen u om de beschikbaar materiaal en de overeengekomen huurprijs tijden te respecteren, svp.